نخستین گردهمایی کانون نیکا برگزار شد

اولین گردهمایی کانون نیکا با حضور تعدادی از دانشجویان کانون نیکا و تعدادی از خیرین نیک اندیش دانشگاه تهران 30 مهر ماه 97 در ساختمان بنیاد برگزار شد . در این گردهمایی دانشجویان بورسیه دانشگاه تهران، که تعهد اخلاقی داده اند در آینده به دانشگاه تهران کمک کنند، حضور داشتند.
شایان ذکر است کانون نیکا با اعلام رسمی تعداد 120 نفر از دانشجویان بورسیه در ضیافت افطار 1296 تشکیل شد و در حال حاضر بیش از 720 نفر عضو دارد.
در ابتدا خانم دکتر جمیلی دانشجویان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع خیین نیکوکار آینده کشور، به طرح مسابقه ای با موضوع مشوق و الگوی شما در راه خیر چه کسی بود پرداختند و از اعضای کانون نیکا خواستند که به این سوال پاسخ دهند.
در ادامه هریک از دانشجویان در همین جلسه الگوی خود را در نیکوکاری بیان کردند و جو صمیمی بین خیرین و دانشجویان شکل گرفت.
از دیگر مهمانان و خیرین حاضر در جلسه جناب آقای دکتر حیدرزاده سهی از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران بودند که از همیاران حساب اندوخته همیاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران هستند و آقای اشکان محمدی نیز که سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران را راه اندازی کرده اند در جلسه حضور داشته اند.
در انتها آقای دکتر غلامی آمار و ارقامی از کمک های خیرخواهانه کشورهای اروپایی بیان نمودند و ایران را جزو 20 کشور نیکوکار دنیا معرفی کردند همچنین ضمن ابراز خوشحالی از قرار گرفتن در این جو صمیمی به جمع اعضای کانون نیکا پیوستند.
در این گردهمایی دانشجویان نیز ضمن ابراز خوشحالی ازقرار گرفتن در این جمع صمیمی قول دادند به پویش #من_نیکایی_ام بپیوندند و در فرهنگ سازی کار خیر و نیک کمک کنند.
در پایان برای ماندگار ماندن این گردهمایی عکسی به یادگار گرفته شد.

©هر گونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع مجاز است.

طراحی، توسعه و پشتیبانی توسط بهبود سیستم.