برای ثبت ایده در جشنواره ی قرن کمتر از 50 روز فرصت باقی است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، تا پایان مهلت ثبت ایده در جشنواره قرن تنها 50 روز باقی است.

بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران،جشنواره قرن را در آذر ماه سال جاری برگزار خواهد کرد. این جشنواره با هدف حمایت از ایده های جوانان در پنج حوزه ی علوم پایه(ریاضی، آمار، علوم كامپيوتر، فيزيك، شيمی، زمين شناسی و علوم زيستي) و تاثیر کرونا بر الگوی زیستی برگزار خواهد شد.

شرکت کنندگان در این دوره از جشنواره همچنین می‌توانند در یک محور جدید با عنوان هوش مصنوعی نیز شرکت نمایند.

برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی،از شرایط همراهی تا تجاری سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهره‌مند خواهند شد.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود برای ثبت ایده به وبگاه جشنواره به آدرس www.ysf-persia مراجعه کرده و نسبت به ثبت ایده و اعلام آمادگی برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

ثبت ایده برای شرکت در جشنواره قرن تا پایان وقت اداری اول مهر ماه امکان پذیر خواهد‌بود.