به یاد خیر جاودان دانشگاه تهران، دکتر امیرناصر کاتوزیان

یاد و نام خیر جاودان دانشگاه تهران، دکتر امیرناصر کاتوزیان را در سالروز وفاتش گرامی می‌داریم.
به رسم هر هفته، یاد خیر جاودان درگذشته در هفته دوم شهریور ماه را گرامی می‌داریم.
دکتر امیر ناصر کاتوزیان، استاد برجسته و پدر علم حقوق ایران، در سال ۱۳۱۰ متولد شد و پس از کسب افتخارات متعدد در سال۱۳۳۹ به درجه دکتری نائل شد.
این خیر جاودان در طول عمر پر بارش ۵۷جلد کتاب تألیف کرده است و یکی از نویسندگان اصلی پیشنویس قانون اساسی است.
دریافت نشان درجه ۱ فرهنگ، به مناسبت احراز رتبه نخست در رشته حقوق قضای دانشکده حقوق دانشگاه تهران و همچنین نشان درجه یک دانش و فرهنگ و هنر در سال ۸۳تنها گوشه‌ای از افتخارات این استاد گرامی است
دکتر کاتوزیان در سال ۱۳۶۴ تعداد ۱۳۹جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا کرد که بدون شک این کتاب‌ها راهگشای راه دانشجویان کوشا و تلاشگر در طی سالیان است. یاد و نام او گرامی و رهش پررهرو باد
بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک‌اندیش درخواست دارد با توجه به این ایام و لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir/ نسبت به حمایت از آینده سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

‎هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود