حضور بنیاد حامیان دانشگاه تهران در آیین ورودی نودانشجویان

آئین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تهران با حضور بنیاد حامیان دانشگاه تهران به صوزت مجازی برگزار می شود.

بنا بر اطلاعیه معاونت فرهنگی و اجتماعی، آئین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰، شنبه دهم مهرماه، ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ با حضور تعداد محدود و پخش برخط برگزار می‌شود.
در این آئین، علاوه بر برنامه‌های متنوعی که با هدف آشنایی هرچه بیشتر نودانشجویان با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران در نظر گرفته شده است، بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز حضور دارد و نودانشجویان با انواع بورسیه های بنیاد، که در طول تحصیل می توانند از آن برخوردار شوند آشنا می شوند.

این مراسم با سخنان دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، با دانشجویان آغاز می شود.
از دیگر برنامه‌های این آئین، می‌توان به غبارروبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام، قرائت میثاق‌نامه توسط استاد و دانشجوی برگزیده و انتقال پرچم دانشگاه تهران از یک دانشجوی قدیمی به یک نودانشجو اشاره کرد.

معرفی و تقدیر از نودانشجویان رتبه برتر پذیرفته شده در دانشگاه تهران از دیگر برنامه‌های این آئین خواهد بود.
نودانشجویان می‌توانند برای شرکت در این آئین، پس از ثبت‌نام به پیوند event.ut.ac.ir/#/meetings/177 وارد شوند.