دانشجوی دانشگاه تهران برنده نخستین جایزه ملی جوان نوآور ماندگار برای طرح «خیریه دانش‌بنیان» شد.

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_35419″ image=”5554″][/cz_image]

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در اولین جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، طرح نوآورانه و کاربردی «امیرحسین راحمی» با عنوان «خیریه دانش‌بنیان» با حضور دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمود واعظی رییس دفتر رییس‌جمهور مورد تقدیر قرار گرفت‫.‬

هیات داوران اولین جایزه ملی جوان نوآور ماندگار را به طرح «خیریه دانش‌بنیان» امیرحسین راحمی دانشجوی رشته فقه و حقوق دانشکده الهیات دانشگاه تهران به‌خاطر خلاقیت در برطرف کردن نیاز جامعه در مسئله خدمت‌رسانی اهدا کرد.

جایزه ملی «جوان نوآور ماندگار» سالانه به دانشجویان خلاق و نوآور اجتماعی با هدف حفظ و بازتولید گفتمان انقلاب اسلامی، بازاندیشی مفهوم شهادت و ایثار از طریق نوآوری در دانش و پژوهش در راستای توسعه پایدار کشور، ظهور و بروز وحدت و ارتقای هویت ملی، حفظ و ترویج فرهنگ شهادت، بازتعریف فعالیت‌های متکی بر معیارهای انسان‌دوستی، شفقت، خودباوری، آزادمنشی، استقامت و نوع‌دوستی جوانان اهدا می‌شود.

این جایزه مزین به نام دانشجوی شهید، مصطفی موسوی است که با همت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و اهدا می‌شود.