دعوت به همکاری گروه زرین رویا از فارغ‌التحصیلان دانشگاه های معتبر

گروه زرین رویا با هدف توسعه و توانمندسازی مدیران آینده خود، از فارغ‌التحصیلان با استعداد، خلاق و یادگیرنده دعوت می‌کند که با مشارکت در پروژه Power Up مسیر شغلی‌شان را به صورت حرفه‌ای آغاز نمایند.

حضور در این پروژه، نقطه شروعی برای قدم گذاشتن در مسیر شغلی و حرفه‌ای خواهد بود.

مدت زمان این پروژه 3 الی 4 ماه است. داوطلبین از روز اول از حمایت شرکت برای حضور در برنامه‌های توسعه‌ای برخوردار خواهند شد و پس از آن وارد پروژه‌ها و چالش‌های واقعی سازمان می‌شوند.

در فاز بعدی افرادی که برنامه آموزشی را به صورت موفقیت‌آمیز طی کردند به فرایند ارزیابی مبتنی بر شایستگی وارد شده و منتخبین از امکان استخدام قطعی و استفاده از مزایا و بسته‌های جبران خدمات سازمان برخوردار خواهند بود.

در این مرحله آموزش‌های حین کار اتفاق خواهد افتاد و با کمک منتور و کوچ‌های حرفه‌ای، برای موقعیت‌های کلیدی زرین‌‌رویا در آینده آماده می‌شوند.

تمامی فرایند این پروژه مبتنی بر شایستگی بوده و تعریف ما از شایستگی شامل موارد زیر است:

-هوش هیجانی

-اشتیاق به یادگیری و توسعه مستمر

-توفیق ‌طلبی

-اثرگذار و نتیجه‌گرا

-چابک در امور اجرایی و استراتژیک

-روحیه شروع‌کننده و پیش‌برنده

-روحیه کار تیمی

شرایط مورد نیاز برای حضور در این پروژه:

✔ فارغ التحصیل مقطع کارشناسی/ کارشناسی ارشد یا دانشجوی ترم آخر از دانشگاه‌های معتبر

✔ سکونت در شهرهای تهران و ساوه یا امکان نقل‌ مکان به این دو شهر

✔ تسلط به زبان انگلیسی (گفتار/ نوشتار)