علی آبگون:خودم را موظف دانستم راه خیرین بنیاد حامیان را ادامه دهم.

علی آبگون دانشجوی خیّر و عضو کانون نیکا (نیکوکاران کارآفرین آینده دانشگاه تهران) بنیاد حامیان دانشگاه تهران است.

آبگون همچنین بورسیه برتر 4 دوره بنیاد حامیان دانشگاه تهران است. آبگون در مصاحبه‌ای که در ویژه‌نامه دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران که در آذرماه 1396 منتشر شده، از دلایل عضویت در طرح نیکا گفته‌بود.

مشروح گفتگو با علی آبگون را در ادامه می‌خوانید:

به عنوان سوال اول لطفاًخودتان را معرفی نمائید و نحوه‌ی آشنایی خود با بنیاد را توضیح دهید.

دانشجوی علوم‌مهندسی آب ورودی ۹۴ هستم. توسط کانال ‌اطلاع‌رسانی دانشگاه تهران با بنیاد حامیان آشنا شدم و در بورسیه‌ی بنیاد ثبت نام کرده و پذیرفته شدم.

به چه دلیل در کانون نیکای بنیاد عضو شدید؟

با توجه به سختی هایی که در گذشته متحمل شدم، می خواستم کاری کنم که نسل‌های بعد از من این سختی ها را حس نکنند. هنگامی که در روند تحصیلم دیدم جایی با عنوان بنیاد حامیان دانشگاه تهران، توسط خیرین نیک‌اندیش دشواری های تحصیل، مخصوصاً هزینه های بالای تهیه کتاب درسی را برای من تسهیل بخشیدند، خودم را موظف دانستم این راه را ادامه بدهم. هنگامی که با طرح نیکا مواجه شدم، متوجه شدم می‌توانم کار خیر را شروع کنم و خواستم با حضورم، بزرگترهای ما دل قرص باشند که عده ای هستند که راه آنها را ادامه می دهند. امیدوارم در این راه کوتاهی نکنیم زیرا اگر این روند خدای ناکرده متوقف شود، به پای ما نوشته خواهد‌شد.

آیا بعد از آشنایی با بنیاد حامیان دانشگاه تهران تغییری درزندگیتان ایجاد شده‌است؟

آشنایی با بنیاد محلی را به من معرفی کرد که ایده‌های ذهنی‌ام در اینجا محقق می‌شوند.

اگر قرارباشد پیشنهادی به بنیاد ارائه دهید که همین الان عملی شود، آن پیشنهاد چه خواهد‌بود؟

احداث یک کتابخانه کامل و جامع برای هر دانشکده و تجهیز کتابخانه‌ها با کتابهای جدیدالتألیف، پیشنهاد من است.

فکر می‌کنید اجرا شدن طرح نیکا چه تغییراتی را در روند فعالیت های بنیاد ایجاد خواهدکرد؟

استفاده از نیروهای جوان در طرح نیکا باعث می‌شود تا میانگین سنی خیرین فعال در بنیاد پایین‌تر آمده و جوانان بیشتری در کار خیر سهیم شوند.

آیا انتقادی به طرح نیکا دارید؟

طرح نیکا مانند یک پیمان‌نامه است. برگزاری گردهمایی های منظم همچون ضیافت افطار کمک می‌کند تا بچه های عضو طرح دور هم جمع شوند و تبادل نظر داشته‌باشند.

آیا طرح نیکا را به دوستان خود معرفی می کنید؟

اگر شخص مستعدی را ببینم، حتماً می‌گویم و تا الان هم گفتم..

به عنوان سؤال آخر احساسی که نسبت به لغت های زیر دارید رو بفرمایید.

دانشگاه تهران: گلستان علم و ادب

طرح نیکا: بچه‌های خوب

بنیاد حامیان دانشگاه تهران: آدم‌های مهربان

علی آبگون: برو کار کن، مگو چیست کار

لازم به ذکر است که طرح نیکوکاران آینده که از آن با عنوان نیکا یاد می‌شود، با هدف جذب مشارکت دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تهران در راستای حمایت از دانشگاه تهران، توسط بنیاد حامیان در خرداد ماه سال ۱۳۹۶ تشکیل شد.

برای اطلاع از اخرین برنامه‌ها، فراخوان‌ها و اخبار طرح نیکوکاران آینده، به کانال فضای‌مجازی نیکا به نشانی https://t.me/nikaaut بپیوندید.

منتشر‌شده در ویژه نامه دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران- آذرماه 1396