فراخوان ثبت‌نام دومین دوره «بورسیه کتاب»؛ ویژه دانشجویان ورودی کارشناسی دانشگاه تهران

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_91481″ image=”7911″][/cz_image]

توجه: پیش از ثبت نام شرایط دریافت بورسیه کتاب را مطالعه کنید و

سپس اقدام به ثبت نام نمایید.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان ورودی سال 1400 مقطع کارشناسی دانشگاه تهران جهت ثبت نام در دومین دوره بورسیه کتاب ویژه دانشجویان برتر دانشگاه تهران دعوت به عمل می‌آورد.

بنیاد علمی آموزشی قلم چی حامی دومین دوره بورسیه کتاب ویژه دانشجویان برتر دانشگاه تهران است که دانشجویان ورودی سال 1400 مقطع کارشناسی را بورسیه کتاب می‌نماید.

الف) شرایط ثبت نام

• دانشجویان ورودی جدید 1400 مقطع کارشناسی

ب) نکات مهم

بورسیه کتاب با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی می‎باشد.

– به هر یک از پذیرفته شدگان نهایی معادل 4 میلیون ریال کتاب دانشگاهی به انتخاب دانشجویان اهدا می‌شود.

– شرایط ثبت نام بورسیه کتاب در ترم تحصیلی آتی متعاقباً اطلاع رسانی می‎شود.

– ثبت نام در سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران

– انتخاب کتاب‌های درسی مورد نیاز پذیرفته شدگان درسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران

زمان ثبت نام از تاریخ 27/08/1400 تا تاریخ 07/09/1400

دانشجویان ورودی 1400 مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، در زمان اعلام شده می‌توانند با مراجعه به بخش ثبت نام بورسیه کتاب ثبت نام کنند.

لینک ثبت نام بورسیه کتاب