فراخوان ثبت نام ترم دوم دومین دوره بورسیه کتاب؛ ویژه نو دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تهران

بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی از دانشجویان واجد شرایط برای ثبت نام ترم دوم بورسیه کتاب دانشجویی دانشگاه تهران، از تاریخ 14 لغایت 30 بهمن ماه 1400 دعوت به عمل می آورد:

الف)دانشجویان واجد شرایط ثبت نام و سفارش کتاب:
-دانشجویان ورودی 1400 مقطع کارشناسی

-473 نفر از دانشجویان ورودی 1400 کارشناسی که در ترم پیش ثبت نام کرده اند و از بورسیه کتاب بهره مند شده اند (بر حسب اسامی اعلامی در همین فراخوان)

ب) نکات مهم
-بورسیه کتاب با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی می‎باشد.
– به هر یک از پذیرفته شدگان نهایی معادل 4 میلیون ریال کتاب دانشگاهی به انتخاب دانشجویان اهدا می‌شود.
– ثبت نام در سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران
– انتخاب کتاب‌های درسی مورد نیاز پذیرفته شدگان درسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران

-دانشجویان ورودی پذیرفته شده در بورسیه کتاب در ترم اول نیاز به ثبت نام مجدد در فراخوان اعلام شده ندارند و برای سفارش کتاب به ایشان اطلاع رسانی می شود.

زمان ثبت نام از تاریخ 1400/11/14 تا تاریخ 1400/11/30

دانشجویان ورودی 1400 مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، در زمان اعلام شده می‌توانند با مراجعه به بخش ثبت نام بورسیه کتاب ثبت نام کنند.

دانشجویان واجد شرایط معرفی شده می توانند بعد از دریافت پیامک در مهلت مقرر ثبت نام از طرح بورسیه کتاب برای ترم دوم سال تحصیلی 1401-1400 استفاده نمایند، این دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران از طریق دریافت فایل راهنما نسبت به ثبت سفارش کتاب های درسی خود اقدام نمایند.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام کتاب‌های درسی فایل راهنما را دانلود و با دقت مطالعه نمائید

لینک ثبت نام بورسیه کتاب