فراخوان همکاری در بنیاد حامیان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_62288″ image=”7545″][/cz_image]

دفتر بنیاد حامیان موسسه لغت نامه دهخدا در محل موسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش  زبان فارسی به منظور همکاری در زمینه ارتباطات، اقدام به جذب نیرو با شرایط لازم می‌نماید.

شرایط مورد نیاز:

·      ترجیحا دانشجوی رشته مدیریت و ارتباطات

·      آشنا به امور دفتری و ارتباطات

·      مقطع کارشناسی

·      امکان حضور در دفتر بنیاد حامیان دهخدا در دو روز هفته

مهلت ارسال رزومه: تا تاریخ 5 آبان ماه ۱۴۰۰

از افراد واجد شرایط دعوت می‌شود که نسبت به ارسال رزومه از اینجا اقدام نمایند

لینک ثبت رزومه: https://docs.google.com/forms/d/1MnyIfP-rh6Iu_CCzzlhNnoeU4uZKjdsHbc0DkjdfWZU/edit

موسسه لغت نامه دهخدا نخستین سازمان در ایران است که برای تألیف فرهنگ لغت یا واژه نامه تأسیس شده است. شادروان دکتر محمود افشار یزدی، ساختمانی در محل موقوفات خود به موسسه دهخدا اهدا کرد. از سال 1383 مؤسسه لغت نامه دهخدا و اعضا و کارکنان آن در ساختمان بزرگی که توسط دانشگاه تهران در محل موقوفات دکتر محمود افشار ساخته شده است مستقر گردیده اند.