مراسم «روزی با دانشگاه تهران» با حضور افتخارآفرینان بورسیه برگزار شد

مراسم «روزی با دانشگاه تهران» در روز دوشنبه 4 مرداد 1400 با حضور دانشجویان بورسیه افتخارآفرین این دانشگاه به صورت آنلاین برگزار شد.

این مراسم که با حضور بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد، در ادامه با صحبت‌های دو دانشجوی بورسیه افتخارآفرین این دانشگاه ادامه یافت.
علی مزاری دانشجوی افتخارآفرین بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با بیان نکاتی در خصوص بورسیه، از انگیزه‌ای که دانشجویان در دوران تحصیل می‌توانند کسب کنند صحبت کرد. هم‌چنین او با اشاره به شرایط بورسیه دانشجویان برتر، دانش‌آموزان را تشویق به تلاش بیش‌تر برای دانشجوی برتر بودن در آینده نمود و از حس خوب جویای دانش بودن توسط دانشجو سخن گفت.
لازم به ذکر است که این دانشجوی برتر کارشناسی ارشد رشته زبان‌های باستانی ایرانی، علاوه بر کسب دو مدال طلای المپیاد دانشجویی رشته ادبیات، المپیاد طلای دانش‌آموزی این رشته را نیز کسب کرده است.
این میزگرد در ادامه با صحبت‌های خانم فاطمه محمدی دانش‌آموخته رشته حقوق نفت و گاز همراه بود.
محمدی در ادامه به بیان نکاتی راجع به رشته خود پرداخت و همچنین نقشه‌ی راه دانش‌آموزان را برای ورود به دانشگاه تهران و دانشجوی برتر بودن بیان نمود
در ادامه نیز به سوالات دانش‌آموزان پاسخ داده شد و ابهامات احتمالی درخصوص بورسیه نیز رفع شد.