پخش زنده آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سایت دانشگاه تهران

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_11828″ image=”8025″][/cz_image]

آیین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان روز سه‌شنبه 9 آذر ماه از ساعت 15 تا 19 در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران به صورت زنده پخش می شود.

این آئین از طریق سایت دانشگاه تهران به آدرس http://r.ut.ac.ir/live و آپارات جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به آدرس aparat.com/ysfpersia/live پخش خواهد شد.

جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان هرساله با حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی، ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری، بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با هدف حمایت از ایده‌های جوانان در 5 حوزه علوم پایه (ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی و علوم زیستی ) و این دوره با 2 رویکرد ویژه ویروس کرونا و هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهره‌مند می‌شوند.