کتاب بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی منتشر شد

کتاب بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در سال های 99-1398 با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی منتشر شد.

در ادامه انتشار کتاب بنیاد حامیان دانشکدگان و دانشکده های دانشگاه تهران، بنیاد حامیان دانشگاه تهران اقدام به انتشار کتاب بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با هدف معرفی بنیاد این دانشکده و تکریم حمایت‌های خیرین نیک اندیش آن در سال‌های 1398-1399 کرده است.

در ابتدای این کتاب اعضای هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی معرفی شده اند.

در ادامه کتاب اسامی خیرین نیک‌اندیش، همیاران حساب اندوخته نیکوکاری و حامیان این دانشکده در سال های 99-1398 آمده است.

درج اسامی دانشجویان بورسیه برتر و دانشجویان افتخارآفرین این دانشکده به همراه ارائه آمار مربوط به دانشجویان بورسیه ادوار از جمله موارد مندرج در این کتاب است.

بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی  فعالیت خود را از تاریخ ۲۲ مرداد سال 1397 آغاز کرد. جلب مشارکت‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی افراد و شرکت‌ها و موسسات گوناگون و برنامه‌ریزی برای چگونگی تخصیص منابع موجود برای نیازهای دانشکده و دانشجویان وظیفه اصلی بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی است.

برای دریافت کتاب بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی به این پیوند مراجعه شود.

لینک دریافت کتابچه

کار نیــــک است که جــاودانــه می‌ماند؛ شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامــیان دانشگاه تهــران  نسبت به حمایت از آینده‌سازان ایران اسلامی و ارتقای علم و دانش اقدام فرمایید.

حمایت از دانشگاه تهران