گرامیداشت روز زن و تقدیر از بانوان خیر دانشگاه با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، تقدیر از بانوان خیر دانشگاه و همچنین معرفی و تقدیر بانوان هیأت علمی و کارکنان منتخب دانشگاه تهران در حوزه‌های علمی، فرهنگی و کارآفرینی، با حضور دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر فاطمه یزدیان مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده، از برنامه‌های گرامیداشت روز زن در دانشگاه تهران است.

همچنین دانشگاه تهران در این روز میزبان یکی از مادران شهداست که خاطراتی را از فرزند شهید خود بازگو می‌کند.

نکوداشت میلاد حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها، گرامیداشت روز زن و تجلیل از مقام والای مادر، روز دوشنبه ۴ بهمن ماه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.