گفتگو با فاطمه احمدی علیائی، دانشجوی بورسیه افتخارآفرین دانشگاه تهران

خانم فاطمه احمدی علیائی که هم‌اکنون با پذیرش استعداد درخشان در رشته علوم و مهندسی آب مشغول به تحصیل است از  دانشجویان بورسیه دوره پنجم بنیاد حامیان دانشگاه تهران بوده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، خانم فاطمه احمدی علیائی از دانشجویان بورسیه دوره پنجم بنیاد حامیان دانشگاه تهران است که با سهمیه استعداد درخشان و بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران پذیرش شده‌ و در زمره دانشجویان افتخارآفرین بورسیه این دوره قرار گرفته است.

در مصاحبه‌ای که بنیاد حامیان دانشگاه تهران با این دانشجوی برتر داشت، نظرات ایشان راجع به بورسیه و تأثیر بورسیه در موفقیت ایشان بیان شد که مشروح آن را در ادامه می‌خوانیم.

-در چه سالی موفق به دریافت بورسیه شدید؟

در سال تحصیلی 99-1398 در سال آخر کارشناسی بورسیه بنیاد شدم هرچند که قبل از آن نیز با بنیاد آشنا بودم.

-نحوه آشنایی شما با بنیاد چگونه بوده است؟

در سال آخر دوره کارشناسی به پیشنهاد یکی از دوستانم در کانال تلگرام بنیاد عضو شدم و بعد از آن نیز با فعالیت‌های بنیاد، آشنایی کم و بیشی پیدا کردم.

-با فعالیت‌های بنیاد تا چه حدودی آشنا هستید؟

بیش‌تر آشنایی من با بنیاد، در زمینه بورسیه دانشجویان برتر است اما می‌دانم که بنیاد حامیان در زمینه اشتغال دانشجویان نیز فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد.

-به نظر شما بورسیه تا چه حد می‌تواند باعث انگیزه‌ی دانشجویان شود؟

بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران و حمایت خیرین نیک‌اندیش بورسیه انگیزه‌‌بخش برای دانشجویان است تا با تلاش بیش‌تر به درس خواندن در زمینه مورد علاقه خود بپردازند. همچنین بورسیه باعث شده تا من هم تلاش خود را در مقطع ارشد نیز ادامه دهم تا با کسب معدل بالا، شانس دریافت بورسیه در ترم‌های آتی را داشته باشم.

-به نظر شما حمایت خیرین از دانشجویان در شرایط کنونی به چه صورتی می‌تواند مؤثرتر باشد؟

هرچند که بورسیه دانشجویان برتر دانشگاه تهران بسیار ارزشمند است اما که در شرایط کنونی، بسیاری از دانشجویان با مشکلات عدم دسترسی به ابزارهای آموزشی مناسب مانند لپتاپ مواجه هستند بنابراین کمک در راستای رفع این نیازها و شناسایی دانشجویان متقاضی نیز می‌تواند مؤثر باشد.

دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایل‌اند موفقیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری‌شان در سایت بنیاد اطلاع‌رسانی شود، می‌توانند درصورت داشتن حداقل یکی از شرایط زیر از طریق ایمیل‌ info@utf.ut.ac.ir با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیت‌های خود را برای ما ارسال کنند.

۱- کسب ۲ مرتبه عنوان رتبه نخست در رشته تحصیلی خود
۲- رتبه های برتر پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۳- کسب عنوان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۴- رتبه های نخست در المپیاد های علمی دانشجویی معتبر