اسامی پذیرفته شدگان دومین دوره بورسیه کتاب دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعلام شد

بنیاد حامیان دانشگاه تهران اسامی دانشجویان پذیرفته شده در دومین دوره بورسیه کتاب دانشجویی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی ۱۴۰۰ دانشگاه تهران را اعلام کرد.

قابل توجه دانشجویان ورودی مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، که در دومین دوره بورسیه کتاب بنیاد حامیان دانشگاه تهران ثبت نام کرده‌اند، این دانشجویان می‌توانند برای اطلاع از لیست پذیرفته‌شدگان نهایی وارد سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس utf.ut.ac.ir شوند.
دانشجویان بعد از اطلاع از پذیرفته شدن در بورسیه در سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران می‌توانند بر طبق فایل راهنمای پیوست به سایت ثبت سفارش کتاب مراجعه کنند و کتاب‌های درسی خود را سفارش دهند. این کتاب‌ها به آدرس دانشجویان ارسال می‌گردد.

برای اطلاع از نحوه چگونگی ثبت نام کتاب‌های درسی فایل راهنما را از اینجا مطالعه نمائید.

اسامی دانشجویان پذیرفته شده در فایل زیر قابل مشاهده است.

پذیرفته شدگان نهایی دوره دوم بورسیه کتاب