انتصاب دانشجوی بورسیه برتر دانشگاه تهران به سمت دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی علوم دامی و صنایع غذایی کشور

اشکان غلامی، دانشجوی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و دانشجوی بورسیه برتر بنیاد حامیان، به‌عنوان دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در تاریخ ۲۲ و ۲۳ دی‌ماه ۱۳۹۹، چهارمین دوره مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور با نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حضور نمایندگان ۲۱ انجمن علمی دانشجویی از سیزده دانشگاه برگزار شد و در این جلسه، «اشکان غلامی» دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با کسب اکثریت آرا به‌عنوان دبیر این اتحادیه انتخاب شد.

اشکان غلامی در دوره چهارم و پنجم بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران، موفق به دریافت بورسیه برتر رشته مهندسی علوم دامی شده بودند. دبیری انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه تهران، نایب دبیری شورای دبیران پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، دبیر تخصصی و عضو هیأت تحریریه نشریه دامستیک از سوابق و فعالیت‌های این دانشجوی دانشگاه تهران است. همچنین از افتخارات نشریه دامستیک و انجمن علمی دانشجویی علوم دامی در دوره مسئولیت وی نیز می‌توان به کسب عنوان شایسته تقدیر در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و برگزیده دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران اشاره کرد.

دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایل‌اند موفقیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری‌شان در سایت بنیاد اطلاع‌رسانی شود، می‌توانند از طریق ایمیل‌ info@utf.ut.ac.ir با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیت‌های خود را برای ما ارسال کنند.