اهدای۷۴۶کتاب به کتابخانه مرکزی توسط انتشارات علمی و فرهنگی

انتشارات علمی و فرهنگی با مدیریت سرکار خانم نادره رضایی ۷۴۶ مجلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، اهدا کرد. به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از کتابخانه مرکزی دانشگاه، انتشارات علمی و فرهنگی 746 جلد کتاب ارزشمند و نفیس را در آبان ماه سال جاری به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران اهدا کرد. موسسه انتشارات علمی و فرهنگی یکی از قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین موسسات نشر فعال در ایران است که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی از ادغام دو موسسه قدرتمند و مجرب نشر کتاب با عناوین «بنگاه ترجمه و نشر کتاب» و «مؤسسه انتشارات فرانکلین» در سال 1360 تاسیس شد و تاکنون گنجینه‌ها و آثار زیادی به جا گذاشته است.  شایان ذکر است که این شرکت وابسته به وزرات فرهنگ و آموزش عالی و مرکز اصلی آن در تهران است و از 11ام دی ماه سال 1398 سرکار خانم نادره رضایی مدیر عامل این انتشارات است.