اهدای بیش از 600 مجلد کتاب استاد علی محمد هنر به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_101862″ image=”6912″][/cz_image]

در اقدامی نیک‌اندیشانه، 600 جلد کتاب متعلق به مرحوم استاد علی‌محمد هنر به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا شد.
دکتر هنر متولد 1321در شیراز است. ایشان از ادیبان به نام حوزه ادبیات و علوم انسانی بوده اند. از مرحوم علی‌محمد هنر مقالات متعددی در زمينه‌های مختلف زبان و ادبيات فارسی در مجله‌های راهنمای کتاب، آينده و مجموعه‌ بيست‌جلدی نامواره‌ دکتر محمود افشار يزدی – که از جلد يازدهم به پژوهش‌های ايران‌شناسی تغيير نام يافت – چاپ شده است. همچنین سه عنوان از آثار مرحوم علی‌محمد هنر در سلسله انتشارات بنياد موقوفات افشار به چاپ رسيده که شامل يادداشت‌های سندبادنامه و جلد اول و دوم كتاب مسائل پاريسينه(يادداشت‌های علامه محمد قزوينی) است. برای ایشان طلب مغفرت داریم و امیدواریم راه ایشان پررهرو باشد.
هر حمایتی از طرف شما خیر نیک‌اندیش و نیک‌نهاد؛ چه کوچک و چه بزرگ، بی‌شک دریچه‌ایست به سوی فردایی روشن که جوانان امروز تحت حمایت شما، بخشی از سازندگان آن فردایند. بذری را که امروز به مهر می‌کارید فردا به غرور و سرور خواهید دروید.
شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.charityapp.ir/ نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و ارتقای علم و دانش، اقدام فرمایید.