اهدای ۸ برگ سند ارزشمند به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران

هشت برگ سند از اسناد وزارت مالیه و وزارت معارف مربوط به دوره قاجاریه و پهلوی اول از سوی آقای احمد فرجاد، یک شهروند علاقمند به حفظ اسناد تاریخی، در تاریخ 25 بهمن 1400 به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران اهدا شد.
در میان این اسناد، یک فقره بیمه‌نامه کمپانی بیمه پالستاین لوید (Palestine Lioyd) مربوط به سال ۱۹۳۵ میلادی / ۱۳۱۴ شمسی وجود دارد که طی آن موجودی کبریت شرکت سهامی کل قند و شکر و کبریت در انبارهای گمرکخانه باجگیران با مبلغ ذکرشده در سند، بیمه شده است.
این اسناد اهدایی به زودی برای بهره‌مندی پژوهشگران، فهرست‌نویسی می‌شوند و در دسترس قرار می‌گیرند.
منابع اهدایی به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، به نام اهداگران در فهرست و بانک اطلاعات کتابشناختی این کتابخانه به ثبت می‌رسد و قابل جستجو است.
روابط عمومی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران از هموطنانی که این‌گونه منابع و اسناد را در دست دارند، دعوت کرد تا با اهدای این منابع، امکان نگهداری و حفاظت این آثار را در شرایط بهینه و استاندارد ایجاد کرده و فرصت بهره‌مندی اصحاب علم و دانش از آنها را فراهم آورند.