اولین وبینار هم اندیشی شبکه حمایت از دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران برگزار شد.

وبینار هم اندیشی شبکه حامیان دانشجویان افغانستانی با هدف حمایت از دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران برگزار شد و این جلسه با استقبال چشمگیر میهمانان و خیرین داخلی و خارجی همراه بود. در این جلسه سرکار خانم دکتر تخاری، مسئول شبکه حامیان دانشجویان افغانستان و سرکار خانم دکتر ملک، مدیرکل دانشجویان بین الملل دانشگاه تهران به سخنرانی پرداختند.
در ابتدای وبینار آقای امیری به نمایندگی از دانشجویان افغانستانی دانشگاه، نیازهای موجود را مطرح کرده و در ادامه، دکتر تخاری به شرح راه های موجود برای رفع این نیازها پرداختند. در این نشست، اعضا آمادگی خود را در جهت مشارکت در این امر نیکو و پسندیده اعلام و هر کدام مقدار سهم هایی از صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران را با هدف کمک به دانشجویان افغانستان دانشگاه تهران از صندوق اخذ کردند.