با حمایت دکتر رضا زمانی استاد بازنشسته دانشکده روانشناسی؛ آزمایشگاه روان شناسی تطبیقی این دانشکده راه اندازی شد.

آزمایشگاه روان شناسی تطبیقی یا حیوانی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی با حمایت دکتر رضا زمانی استاد بازنشسته گروه روان‌شناسی این دانشکده راه اندازی شد.
مراسم افتتاح این آزمایشگاه همزمان با تقدیر از زحمات جناب آقای دکتر زمانی در روز 22 آذرماه برگزار شد.
هدف این خیر نیک اندیش از راه اندازی این آزمایشگاه فراهم کردن امکان انجام مطالعات آزمایشگاهی حیوانی در حوزه‌های شناختی و رفتاری برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشکده است.

دکتر رضا زمانی عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده، مدتی رئیس پژوهشکدهٔ علوم شناختی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و همچنین مدیرمسئول و سردبیر نشریهٔ پژوهش‌های روان‌شناختی بود. شایان ذکر است انجمن روان‌شناسی آمریکا، عنوان «روان‌شناس برجستۀ بین‌المللی» را برای این استاد بزرگوار انتخاب کرده است.