به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، جلسه بررسی عملکرد برگزیدگان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر محمدرضا زالی، دکتر ناصر غلامی، سروش مودب و دکتر شادی جمیلی با هدف تصویب نحوه ی اعطای اعتبار پژوهشی به برگزیدگان جشنواره قرن در روز شنبه شانزدهم مرداد ماه 1400 برگزار شد؛ درباره ی مراحل پیشبرد برگزیدگان چهارمین جشنواره و اعتبار اعطایی به برگزیدگان نیز تصمیماتی اتخاذ شد.

در چهارمین جشنواره اندیمشندان و دانشمندان جوان که در آذر ماه 1399 برگزار گردید؛ 46 ایده برگزیده شد و در نهایت 16 ایده ی برگزیده نهایی از اعتبار حمایتی بنیاد نیکوکاری جمیلی بهره‌مند شدند.

پنجمین جشنواره ی اندیشمندان و دانشمندان جوان در آذر ماه 1400 برگزار خواهد شد.

تمامی مخترعین و صاحب نظران گرامی می‌توانند ایده خود را تا تاریخ اول مهرماه در پنل پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ثبت کنند. امکان ثبت ایده برای تمامی افراد با تحصیلات بالاتر از دیپلم که در رده ی سنی 18 تا 40 قرار دارند وجود دارد.

شما می‌توانید اخبار مربوط به جشنواره ی قرن را از طریق شبکه های اجتماعی جشنواره ی قرن دنبال کنید.