برگزاری نشست اعضای کمیته بین الملل با معاون اجرایی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام

جلسه اعضای کمیته بین الملل با آقای دکتر کریمی معاون اجرایی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام، باهدف همکاری بین بنیاد حامیان دانشگاه تهران و شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر کریمی معاون اجرایی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام، مهندس محمدی اصل مدیر سایت شبکه و رئیس کمیته بین الملل مهندس اشکان محمدی و دیگر اعضای کمیته بین الملل در روز هشتم آذر ماه برگزار شد.
شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام یکی از شبکه‌های کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با نام اختصاری کامستک (COMSTECH) است. این سازمان با چهار کمیته علم و فناوری در پاکستان، اقتصادی در ترکیه، فرهنگی در مراکش و قدس پس از سازمان ملل جزو بزرگترین سازمان های جهانی محسوب می شود. در حال حاضر 30 میلیون دانشجو با تحصیل مجازی در شبکه ثبت شده اند و حمایت از دانشجویان و دانشگاههای تمام کشورها از اهداف این شبکه است.
در این نشست هم اندیشی به معرفی و بررسی راه های پیش رو برای فراهم آوردن زمینه های همکاری بنیاد و این شبکه پرداخته شد.