به یاد بانوی خیر دانشگاه تهران در سالروز وقف او

بانو ایراندخت مفخم، در روز 26 اردیبهشت ماه سال 1366، تمام اموال و املاک موروثی خود را وقف دانشگاه تهران کرد.

بانو ایراندخت مفخم آخرین وارث خانواده اسحاق‌خان بود. پدرش از مردان سیاسی دوره قاجار بود که سمت‌های مختلف در داخل و خارج از ایران مانند سر کنسول و نماینده سیاسی ایران در مصر، وزیرمختاری در اتریش را داشت. این بانوی خیر، بعد از فوت دو برادر خود که فرزندی نداشتند، تنها وارث پدرش شد و با توجه به علاقه به توسعه علم و دانش و با نیت خیر، تمام اموال و املاک موروثی خود را جهت بهره‌برداری بهینه به دانشگاه تهران اهدا کرد.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک‌اندیش درخواست دارد با توجه به این ایام و لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.charityapp.ir/pay نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

‎هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد برود.