بورسیه ۷۰ دانشجوی دانشگاه توسط حاج محمدحسن خداوردی

حاج محمد حسن خداوردی ۷۰ دانشجوی برتر دانشگاه تهران را در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بورسیه کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در جریان ششمین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه، تعداد ۷۰ نفر از دانشجویان برتر و برگزیده علمی دانشگاه‌ تهران، توسط خیّر نیک‌اندیش حاج محمد حسن خداوردی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بورسیه شدند.

همچنین در دوره‌های چهارم و پنجم بورسیه نیز در مجموع ۱۶۴ دانشجو برتر دانشگاه تهران، با حمایت حاج محمد حسن خداوردی بورسیه شده بودند.

شایان ذکر است در ششمین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران که به مدت ۱۰ ماه از مهر ۱۳۹۹ آغاز شده و تا تیر ۱۴۰۰ ادامه می‌یابد، دانشجویان برگزیده و برتر علمی ماهانه به مبلغ ۲ میلیون ریال بورس تحصیلی دریافت می‌کنند.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود.