جایزه علی‌اکبر دهخدا در دانشگاه تهران راه اندازی می شود

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_65216″ image=”7562″][/cz_image]

با تصویب آئین‌نامه جایزه علامه علی اکبر دهخدا این جایزه در دانشگاه تهران راه اندازی می شود.

با برگزاری نخستین نشست هیات امنای جایزه علی‌اکبر دهخدا و تصویب آئین‌نامه جایزه علامه علی اکبر دهخدا این جایزه در دانشگاه تهران راه اندازی می شود.

نخستین نشست هیأت امنای جایزه علی‌اکبر دهخدا، روز چهارشنبه ۲۱/‏۰۷/‏۱۴۰۰ ساعت ۱۶ تا ۱۸ در تالار معین مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست که با حضور حسن انوری، ژاله آموزگار، محمود بی‌جن‌خان، علی دهباشی، کامیار عابدی، ایرج شهبازی، مریم میرشمسی، اکبر ایرانی، عمادالدین شیخ‌الحکمایی، کاظم قلم‌چی، هادی ویسی، اکرم سلطانی، مهدی تجلی، حمید عابدیها و مجید دادرس برگزار شد، در خصوص آئین‌نامه جایزه علی‌اکبر دهخدا بحث و تبادل نظر انجام شد و در پایان به تصویب این هیأت رسید.

همچنین حسن انوری به عنوان دبیر علمی، محمود بی‌جن‌خان به عنوان رئیس هیأت امنا و اکرم سلطانی به عنوان دبیر اجرایی جایزه علی اکبر دهخدا انتخاب شدند.

گفتنی است جایزه علی اکبر دهخدا در سال ۱۳۹۹ به پیشنهاد دکتر محمدرضا شفیعی‌کدکنی در شورای عمومی بنیاد حامیان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا به تصویب رسید.

این جایزه همزمان با بزرگداشت علامه دهخدا در هفتم اسفند هر سال، به اثر برگزیده در حوزه فرهنگ نویسی، اهداء می‌شود.