حمایت از دانشجویان متقاضی دانشگاه تهران توسط خانواده محترم بیاد در دوره هفتم بورسیه

در آغاز هفتمین دوره بورسیه دانشگاه تهران، خانواده محترم بیاد تعداد 10 دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را بورسیه کردند.

خانم دکتر مریم بیاد عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و خانم زهرا بیاد خیر بین المللی و خواهر محترم ایشان هر کدام با بورسیه 5 دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران جمعا به مبلغ 20 میلیون تومان در حمایت از دانشجویان دانشگاه تهران پیشگام شدند.

خیر نیک اندیش سرکار خانم زهرا بیاد در زمره خیرین بین المللی دانشگاه تهران و ساکن کشور انگلیس هستند، که به مانند دیگر اعضای محترم خانواده بیاد در سال جاری به جمع خیرین نیک اندیش دانشگاه تهران در حمایت از دانشجویان پیوستند.
خانواده گرامی این خیر نیک اندیش در سال های گذشته حمایت های ارزشمندی از دانشگاه تهران داشته اند.

دکتر مریم بیاد، دکتر محمدرضا بیاد، دکتر محمدحسین بیاد، دکتر مصطفی تفضلی و آقای سید علی اکبر احسن و خانم روشا اورندی از اعضای محترم خانواده بیاد هستند که تاکنون در بخش حمایت از دانشجویان دانشگاه تهران فعال بوده اند و در دوره پنجم بورسیه مشارکت فعال داشته اند.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک‌اندیش درخواست دارد، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.charityapp.ir/pay?pid=2نسبت به حمایت از آینده سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.
‎هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد برود.