حمایت ۲۰۶ میلیون تومانی بنیاد فرهنگی مصلی نژاد از پژوهشگران دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیاد فرهنگی مصلی نژاد در راستای ارتقای فعالیت های علمی و پژوهشی در دانشگاه تهران، مبلغ ۲۰۶ میلیون تومان برای حمایت از پژوهشگران دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اهدا کرد.

لازم به ذکر است، بنياد فرهنگي مصلّی نژاد به طور پيوسته برنامه‌هايي نظير حمايت از برگزاري سمينارها، کنفرانس‌ها و همايش ‌هاي علمي و نيز چاپ کتب معتبر علمي نخبگان را تحت حمايت دارد و کمک هزينه برگزاري اين برنامه‌ها و هم‌چنين فعاليت‌هايي نظير انتشار مقالات علمي در نشريات معتبر را پرداخت مي‌نمايد.

بنیاد فرهنگی مصلی نژاد، به مدیر عاملی آقای دکتر عباس مصلی نژاد، استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و پژوهشگر برتر دانشگاه تهران با شعار اعتلای انسان و فرهنگ در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد.

همچنین، بنیاد فرهنگی مصلی نژاد از حامیان دانشگاه تهران می باشد که تاکنون حمایت های مادی و معنوی گوناگونی برای بخش های مختلف دانشگاه تهران، نظیر بنیاد حامیان، پردیس ها و دانشکده ها، اداره کل امور خوابگاه ها و اداره کل بهداشت و درمان داشته است.

از جمله اقدامات حمایتی ایشان می توان به بورسیه دانشجویان دانشگاه تهران، حمایت از برگزاری جشنواره هایی نظیر جشنواره فرهنگ و جشنواره پژوهش و فناوری و همایش حقوق و انرژی، کمک به تامین هزینه های اعتکاف مسجد دانشگاه تهران، ساخت خوابگاه های امام علی(ع)، حضرت فاطمه الزهرا(س) و آریو مصلی نژاد، بهسازي ساختمان IBB دانشگاه تهران، بهسازي و تجهيز سالن آمفي تئاتر شيخ انصاري در دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه، ساخت ساختمان جدید دانشکده مکانیک دانشگاه تهران، اهداء دو دستگاه یونیت پرتابل به مرکز دندان پزشکی بزرگمهر، کمک مالی برای خرید ۴ دستگاه پیانو برای پردیس هنر های زیبا، احداث زمین چمن مصنوعی و بهسازی و نوسازی سرویس های بهداشتی و تالار اجتماعات ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی و اهدای ساختمان اداری به بنیاد حامیان دانشگاه تهران، را می توان اشاره کرد.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود.