حمایت 8میلیارد و 300میلیون ریالی جشنواره اندیشمندان از ایده پردازان جوان

دبیرخانه دائمی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در راستای حمایت از ایجاد کسب‏ و‌کارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز با هدف تبدیل ایده به ثروت، چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌نماید.این جشنواره همه ساله با محوریت علوم پایه شامل (شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر) برگزار می‌گردد.

امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، محور جدیدی با عنوان «تأثیر کرونا بر الگو زیستی» به موضوعات جشنواره اضافه گردیده‌است و شرکت‌کنندگان این دوره از جشنواره می‌توانند علاوه بر ایده‌پردازی در یکی از حوزه‌های علوم پایه در این بخش از جشنواره نیز شرکت نمایند.‎برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط ویژه‌ همراهی تا تجاری‌سازی ایده جهت ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز برخوردار خواهند شد.

جوایز چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در 2 بخش:

الف) ایده پردازان

12 اعتبار حمایتی 300 میلیون ریالی (10 درصد اعتبار حمایتی به صورت جایزه نقدی) ویژه برگزیدگان هر یک از 6 محور جشنواره (شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر و تأثیر کرونا بر علوم زیستی)

ب) کسب و کارهای نوپا

• تیم اول (500 میلیون ریال اعتبار حمایتی و 2 میلیارد ریال سرمایه گذاری در طرح)

• تیم دوم (1 میلیارد ریال اعتبار حمایتی | 10 درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه‌نقدی)

• تیم سوم (700 میلیون ریال اعتبار حمایتی | 10 درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه نقدی)

• تیم چهارم (500 میلیون ریال اعتبار حمایت آموزشی و مشاوره‌ای)

آخرین فرصت ارسال طرح و ایده:

آخرین فرصت ارسال ایده 18 مهرماه و زمان برگزاری اختتامیه جشنواره ۹ آذر ماه ۱۳۹۹ خواهد بود، لذا از کلیه علاقه‌مندان دعوت می‌شود با مراجعه به وب‌سایت جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به آدرس www.ysf-persia.com  پس از مطالعه شاخص‌های ارزیابی، نسبت به ثبت ایده خود اقدام نمایند.