در چهل و ششمین سالروز افتتاح مرکز تحقیقات بیوشیمی-بیوفیزیک، از همیاران اندوخته این مرکز قدردانی می‌کنیم

چهل‌وشش سال پیش در چنین روزی مصادف با 27 اردیبهشت سال 1354، مرکزتحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (آی.بی.بی: IBB ) دانشگاه تهران به منظور انجام پژوهش‌های بنیادی در زمینه علوم سلولی و مولکولی و در راستای تأمین نیروی انسانی متخصص کشور و همچنین تولید و گسترش مرزهای دانش تأسیس شد.

این مرکز شامل سه بخش بیوشیمی، بیوفیزیک و بیوانفورماتیک با مجموع ۲۰ عضو هیئت علمی تمام وقت است، که ۱۰ عضو از آنها استاد تمام اند و همچنین ۳۵ کارمند اداری و کارشناس در این مرکز مشغول به کارند.

اعضای محترم هیئت علمی و کارمند این مرکز نیز به مانند دیگر پردیس ها و دانشکده ها و واحدهای دانشگاه تهران در راه حمایت از اهداف علمی دانشگاه مشارکت دارند و به اهدای بخشی از حقوق خود به صورت مستمر یا یکجا به صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران اقدام می کنند.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، چهل‌وششمین سالروز تأسیس مرکز تحقیقات بیوشیمی-بیوفیزیک دانشگاه تهران را به اعضای هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان این مرکز تبریک می‌گوید و به صورت ویژه از همیاران این مرکز سپاس‌گزاری کرده و تداوم نیت خیر ایشان را در راستای توسعه علم و دانش آرزو می‌نماید.

اسامی همیاران بزرگوار مرکز تحقیقات بیوشیمی-بیوفیزیک دانشگاه تهران در پی می‌آید:

دکتر شهین احمدیان (عضو هیئت علمی)

خانم مهشید شفیع‌زاده (کارمند دانشگاه تهران)

آقای علیرضا تقی‌زاده (دوستدار دانشگاه)

آقای  احمد تقی‌زاده (دوستدار دانشگاه)

آقای حسین تقی‌زاده (دوستدار دانشگاه)

دکتر علی‌اکبر صبوری (عضو هیئت علمی)

خانم عطیه قاسمی (کارمند دانشگاه تهران)

خانم عهدیه قاسمی (دوستدار دانشگاه)

خانم شریفه جواهریان (دوستدار دانشگاه)

دکتر بی‌بی راضیه یزدان‌پرست (عضو هیئت علمی)

خانم مرضیه یوسف مصبوغ (کارمند دانشگاه تهران)