رونمایی وقف نامه مهندس بازرگان باحضور هیئت مدیره بنیادحامیان دانشکده فنی

نسخ وقف‌نامه مهندس مهدی بازرگان که بر اساس آن به طرح‌های مبتکرانه و خلاق اعضای هیات علمی دانشکده‌های فنی جایزه مهندس مهدی بازرگان اهداء خواهد شد، با حضور مدیر عامل و برخی اعضای هیات‌مدیره بنیاد حامیان دانشکده فنی، رئیس دانشکده فنی و اعضای خانواده مهندس بازرگان به امضاء رسید. به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از دبیر‌خانه بنیاد حامیان دانشکده فنی، طی جلسه ای که ظهر روز سه‌شنبه 15 مهرماه 99 در سالن شورای دانشکده فنی با حضور دکتر رضا فرجی دانا مدیر عامل و رئیس هیات مدیره بنیاد فنی، دکتر ناصر سلطانی رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، مهندس حبیب اله بیطرف عضو هیئت مدیره بنیاد فنی، مهندس رضا گل‌احمر واقف موقوفه مهندس بازرگان، برادرزاده مرحوم مهدی بازرگان و دکتر بنی اسدی، داماد خانواده بازرگان برگزار شد، نسخ وقف‌نامه مهندس مهدی بازرگان به امضای واقفین و حاضرین در جلسه رسید و مقرر شد ثبت رسمی آن بلافاصله انجام و از سال آینده تعیین مفاد آن به اجرا گذارده شود. در این جلسه، دکتر فرجی دانا، طی سخنانی با اشاره به تاسیس سابقه این موقوفه، که مقدمات ثبت آن از حدود چهار سال قبل آغاز شده‌ بود، به جایگاه ویژه مهندس بازرگان در ذهنیت دانشجویان و دانش‌آموختگان اشاره کرد و تاسیس این موقوفه را ادای دینی از سوی جمعی از دوستان وی برشمرد. دکتر سلطانی رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران که ناظر رسمی این موقوفه است، نیز ارتباط بین نسل‌های مختلف دانشکده فنی را بزرگترین سرمایه این دانشکده دانست و تاسیس این موقوفه را نوعی حمایت نسل‌های قدیمی‌تر از نسل‌های جدیدتر دانشجویان دانست. مهندس رضا گل‌احمر، واقف این موقوفه نیز در سخنانی کوتاه گفت: من دوچیز از مهندس بازرگان آموخته‌ام: یکی اخلاق و دیگری عشق به دانشکده فنی و تاسیس این موقوفه ادای دین من به این دوچیزی است که از مهندس بازرگان آموخته‌ام. مهندس حبیب اله بیطرف که نماینده هیات مدیره بنیاد در این موقوفه است، درسخنانی با تاکید بر این که در بنیاد تلاش می شود حداکثر دقت درتحقق نیات واقفین انجام شود، تاسیس این موقوفه را منشاء خیر برای خانواده گل‌احمر برشمرد و اظهار امیدواری کرد این موقوفه به اعتلای بیشتر دانشکده فنی در سالهای آتی کمک کند.  لازم به ذکر است که بر اساس وقف‌نامه نامبرده شده، بخش مهمی از درآمد یکی از شرکت‌های در اختیار واقفین هر ساله صرف اهدای جایزه به طرح‌های مبتکرانه و خلاق اعضای هیات علمی دانشکده‌های فنی به عنوان « جایزه مهندس مهدی بازرگان» خواهد شد.