سالروز درگذشت الهیار صالح خیر جاودان دانشگاه تهران

الهیار صالح از خیرین جاودان دانشگاه تهران است که 11 نسخه خطی  را به کتابخانه مرکزی و مرکز استاد ملی اهداء کرده‌بود.

الهیار صالح ( بهار زندگی: 1275 آران- خزان زندگی: 1360 تهران) فعال سیاسی و فرهنگی، ایران‌دوست و مترجم برجسته‌ای است که عمر خود را صرف بهبود زندگی مردم ایران در زمان پهلوی و تسهیل ارتباط کشور با همسایگان و دیگر کشورهای جهان کرد. وی در همه‌پرسی روز دهم فروردین 1358 بیان کرد:«خوشوقتم که قبل از مردن به جمهوری اسلامی‌ رای می‌دهم».

ایرج افشار نیز درباره مرحوم الهیار صالح می‌گوید:« همیشه به استقلال ایران می‌اندیشید، موقعی که در سال ۱۳۲۶ مملکت دچار مخاطرات شد در نامه‌ای به پدرم نوشت به خدا هر وقت از دوست مشترک خودمان دکتر مصدق می‌شنوم که می‌گوید من به کلی مایوس شده‌ام روزی چند دفعه آرزوی مرگ خود را می‌کنم موی بر تنم راست می‌شود». دکترالهیار صالح از خیرین ماندگار دانشگاه تهران است است که تعدادی نسخه خطی قدیمی را به کتابخانه مرکزی و مرکز استاد ملی اهداء کرد. همچنین دکتر الهیار صالح از پایه‌گذاران کتابخانه  آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل در سال 1344 هجری شمسی نیز می‌باشد و از اقدامات فرهنگی او می‌توان به تاسیس چند مدرسه در بوئین زهرا اشاره کرد. هر فردی یک نیکوکار بالقوه‌ای است؛ همچنین جامعه ایران برای استقرار و استحکام خود به نیکوکاری مردم نیاز دارد. بنیاد حامیان دانشگاه تهران با هدف بهره‌گیری ازتوانمندی‌های مادی و معنوی خیرین خوش نیت، از مردم نیک‌اندیش ایران دعوت می‌کند تا از طریق صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران، نسبت به حمایت از آینده‌سازان ایران اسلامی و توسعه علم و دانش در دانشگاه تهران  اقدام کنند.

لینک حمایت از دانشگاه تهران