سالروز وقف خیر جاودان دانشگاه

در روز 19 دی ماه، مرحومه بانو میرزابیگم غریب‌زاده 6 دانگ یک باب ساختمان به مساحت 146 مترمربع را به منظور استفاده به عنوان کتابخانه نسخ خطی دانشگاه تهران وقف کرد.

او در خانواده‌ای مذهبی در اصفهان به دنیا آمد و در ابتدای جوانی بعد از فوت زودهنگام پدرش، به ازدواج تن در‌می‌دهد که حاصل این ازدواج چهارپسر و یک دختر بوده‌است. او همسر خویش را نیز درجواني از دست می‌دهد و مسئوليت نگهداري، تربيت وپرورش فرزندان را خود عهده دار می‌شود.

اين مادر صبور در پشيگاه الهي ثابت مي‌كند كه دلبسته به اموال و تعلقات و ذخائر دنيا نبوده و درمعامله با خدا ازهمه چيز خواهد گذشت بناراین تصميم می‌گيرد كه تمامي ماترك متعلق به فرزند ذكور خود به‌نام محمد غريب زاده را كه با تشريفات قانوني و انجام حصر وراثت به ايشان منتقل شده‌بود را برابر شرايط مندرج دروقفنامه به كتابخانه مركزي دانشگاه تهران وقف نمايد تا برمبناي اهداف و نيات اين واقف خيرانديش مورد استفاده قرارگيرد.

مرحومه میرزابیگم غریب‌زاده، سرانجام 6 سال بعدا از این وقف ارزشمند، در سال ۱۳۷۹ دارفاني را وداع نمود و به سراي باقي شتافت.

روحش شاد و یادش گرامی