شبکه حامیان دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران افتتاح شد.

نشستی در 28 آذرماه سال جاری با حضور چند تن از خیرین بزرگوار و اعضای کمیته بین الملل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با هدف حمایت از دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران برگزار شد. در این نشست نیازهای دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران مانند بیمه، هزینه های جاری آنها و به طور کلی رفاه این دانشجویان عزیز مطرح شد؛ ماحصل این نشست پس از تبادل نظر و پیشنهادات افتتاح صندوقی مختص حمایت از دانشجویان افغانستانی بود تا به هدف حمایت از دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران جامه عمل پوشانده شوند.

این صندوق در دهم دی ماه سال 1400 افتتاح شد و از این پس خیرین نیک اندیش می توانند برای حمایت از این دانشجویان وارد لینک زیر شوند:

لینک حمایت از دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران

هر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک‌اندیش و نیک‌نهاد، چه کوچک چه بزرگ، بی‌شک دریچه‌ایست بسوی فردایی روشن که جوانان امروز تحت حمایت شما، بخشی از سازندگان آن فردایند.

بذری را که امروز به مهر می‌کارید، فردا به غرور و سرور خواهید دروید.