صدرنشینی دانشگاه تهران در بین دانشگاه‌های کشور در رتبه بندی جهانی یو. اس. نیوز

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_42675″ image=”7952″][/cz_image]

بر پایۀ ویرایش رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان سامانه «یو. اس. نیوز» در سال 2022 دانشگاه تهران همچنان صدرنشین دانشگاه‌های کشور است.

به نقل از معاونت بین الملل دانشگاه تهران، دانشگاه تهران با امتیاز ۲/ ۵۷ در جایگاه نخست ملی، ۵۸ آسیا و ۳۵۳ جهانی جای گرفته است.

این رتبه‌بندی پیرامون ۱۷۵۰ مؤسسه برتر از ۹۰ کشور پرداخته است. در این نظام ارزیابی تنها موسساتی سنجش می‌شوند که حداقل ۱۲۵۰ مقاله در پنج سال گذشته (از ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ میلادی) در نمایه‌نامه «وب آو ساینس» داشته باشند. در ویرایش پیشین این نظام، دانشگاه تهران جایگاه نخست ملی، ۵۸ آسیا و ۳۸۷ جهانی را کسب کرده بود.

مؤسسه «یو. اس. نیوز» از سنجه‌های کلیدی شامل آوازه جهانی پژوهشی، آوازه منطقه‌ای پژوهشی، شمار انتشارات، کتاب‌ها، همایش‌ها، تأثیر استنادی تعدیل‌شده، شمار همه استنادها، شمار انتشارات در میان ۱۰ درصد انتشارات باکیفیت، نسبت انتشارات در میان ۱۰ درصد انتشارات باکیفیت، شمار همکاری جهانی، شمار مقاله‌های پراستناد در میان یک درصد انتشارات باکیفیت و نسبت مقاله‌های پراستناد در میان یک درصد انتشارات باکیفیت، برای ارزیابی مؤسسه‌ها بهره می‌گیرد.