فاطمه بازغی دانشجوی افتخارآفرین بورسیه دوره پنجم بنیاد حامیان

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، خانم فاطمه بازغی از دانشجویان بورسیه افتخارآفرین بنیاد حامیان دانشگاه تهران، هم‌اکنون در رشته گیاه‌پزشکی مشغول به تحصیل است. ایشان حائز ۴ مرتبه رتبه برتری در رشته گیاه پزشکی شده است. در ادامه مصاحبه خبرنگار بنیاد حامیان با خانم بازغی را می‌خوانید.

• به چه دلیل رشته گیاه‌پزشکی را برای تحصیل انتخاب کردید؟ آیا علاقه خاصی به این رشته داشتید؟

علت اصلی انتخاب این رشته رتبه کنکورم بود و چون در رابطه این رشته تحقیق کرده بودم به نظرم رشته کاربردی و دارای آینده شغلی خوبی بود. بنابراین این رشته را انتخاب کردم.

• در چه سال و چه ترمی بورسیه شدید؟

من در سال اول دانشگاه بورسیه شدم.

• آیا در زمان تحصیل در مدرسه یا دانشگاه توانمندی‌های خاصی داشتید که موجب افتخارآفرینی شما در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و… شده باشد؟

بله در زمان مدرسه و حتی ترم‌های اولیه دانشگاه عضو تیم‌های ورزشی بودم. من در گذشته در رشته تکواندو به صورت حرفه‌ای فعالیت کرده‌ام و دارای مقام‌های منطقه‌ای و استانی در این رشته هستم و کمربند مشکی دان ۲ دارم.

•نظر شما در مورد نوع و میزان و انواع حمایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران چیست؟ انتقادات و پیشنهادات خود را در این زمینه ذکر کنید.

بابت بورسیه از بنیاد بسیار ممنونم و اینکه اگر می‌شد افراد برتر هر رشته را به تیم‌های تحقیقاتی و استار تاپ‌ها معرفی کنند خیلی عالی می‌شود.

• اگر خواسته باشید در جمع نو دانشجویان مقطع کارشناسی رشته گیاه پزشکی سخنرانی کنید، چه مواردی را بیان می‌کنید؟

حتما درباره رشته انتخابی‌تان و درس‌هایی که باید بگذرانید تحقیق کنید. اگر مصمم هستید از ابتدا خوب درس بخوانید هدف‌تان از خواندن این رشته را برای خودتان مشخص کنید و دنبال ترقی باشید.

سخن آخر:

بهترینِ خودتان باشید سخت تلاش کنید تا به هدف خود برسید. یاعلی

فاطمه بازغی دانشجوی بورسیه دوره پنجم بنیاد حامیان دانشگاه تهران چهار مرتبه موفق به کسب رتبه برتری در رشته گیاه‌پزشکی شده است و بورسیه دوره پنجم بنیاد حامیان را کسب کرده است.

دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایل‌اند موفقیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری‌شان در سایت بنیاد اطلاع‌رسانی شود، می‌توانند درصورت داشتن حداقل یکی از شرایط زیر از طریق ایمیل‌ info@utf.ut.ac.ir با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیت‌های خود را برای ما ارسال کنند.

۱- کسب ۲ مرتبه عنوان رتبه نخست در رشته تحصیلی خود
۲- رتبه های برتر پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۳- کسب عنوان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۴- رتبه های نخست در المپیاد های علمی دانشجویی معتبر