فراخوان ثبت نام اولين دوره بورسيه كتاب دانشگاه تهران تمدید شد

با توجه به درخواست های متعدد دانشجویان محترم برای تمدید مهلت ثبت نام بورسیه کتاب دانشجویان برتر ورودی جدید دانشگاه تهران، زمان ثبت نام این بورسیه تمدید شد. دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی دانشگاه تهران می توانند برای ثبت نام به سایت معاونت دانشجویی به آدرس student.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

بنياد علمي آموزشي قلم چي حامی اولين دوره بورسيه كتاب ویژه دانشجويان برتر ورودي ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران است که تعداد ۱۵۰۰ نفر از دانشجويان برتر ورودي جديد سال ۱۳۹۹ را بورسيه كتاب مي‌نمايد. پذيرفته شدگان اين بورسيه در دو ترم تحصيلي و در هر ترم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان كتاب‌هاي درسي دریافت خواهند کرد.

الف) شرايط ثبت نام

– دانشجويان ورودي جديد مقطع كارشناسي بر اساس بالاترين رتبه‌هاي آزمون سراسري هر رشته

– ثبت نام درسايت معاونت دانشجويي دانشگاه تهران

– انتخاب کتاب های درسی مورد نیازپذیرفته شدگان درسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران

ب) نكات مهم

– بورسيه كتاب بنياد علمي آموزشي قلم چي در دو ترم تحصيلي و هر ترم به مبلغ۴ ميليون ريال به ۱۵۰۰ نفر از پذيرفته شدگان نهايي اهداء مي شود.

– سهميه هر رشته به ميزان ۳۰ درصد تعداد دانشجویان ورودی با اولویت نمره آزمون سراسری کشوری مي باشد.