فراخوان ثبت نام ترم دوم بورسیه کتاب دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران

بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی از دانشجویان واجد شرایط برای ثبت نام ترم دوم بورسیه کتاب دانشجویی دانشگاه تهران، از تاریخ 2 لغایت 6 اسفندماه 1399 دعوت به عمل می آورد:

دانشجویان واجد شرایط ثبت نام و سفارش کتاب:

1- 926 نفر از دانشجویان برتر ورودی جدید کارشناسی پذیرفته شده در دو ترم مهر و بهمن (برحسب اسامی اعلامی در همین فراخوان)

2- 126 نفر از دانشجویان برتر ورودی جدید کارشناسی پذیرفته شده در ترم بهمن (برحسب اسامی اعلامی در همین فراخوان)

3- تمامی دانشجویان ثبت نام کننده بورسیه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سال تحصیلی 1399-1400

شایان ذکر است با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که در ششمین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سال تحصیلی 99-400  ثبت نام نموده و پذیرفته نشده اند می توانند بعد از دریافت پیامک در مهلت مقررثبت نام از طرح بورسیه کتاب برای ترم بهمن استفاده نمایند.

دانشجویان واجد شرایط معرفی شده می توانند بعد از دریافت پیامک در مهلت مقرر ثبت نام از طرح بورسیه کتاب برای ترم دوم سال تحصیلی 1399-1400 استفاده نمایند، این دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران از طریق دریافت فایل راهنما نسبت به ثبت سفارش کتاب های درسی خود اقدام نمایند.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام کتاب‌های درسی فایل راهنما را دانلود و با دقت مطالعه نمائید.