فراخوان ثبت نام هفتمین دوره بورسیه دانشجویان برتر

بنياد حاميان دانشگاه تهران از دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه جهت ثبت نام در هفتمين دوره بورسيه بنياد دعوت به عمل مي‌آورد.
دانشجويان مي‌توانند از تاريخ10/08/1400 الي 20/08/1400 با مراجعه به وب سايت سامانه گلستان دانشگاه تهران(بخش درخواست وام) به آدرس اينترنتي ems.ut.ac.ir با مطالعه شرايط، اقدام به ثبت نام نمايند.
همچنين دانشجويان گرامي به منظور مطالعه و كسب اطلاعات تكميلي شرايط ثبت نام مي‌توانند به وبسايت رسمي بنياد حاميان دانشگاه تهران به آدرس utf.ut.ac.ir مراجعه نمايند.
شرایط ثبت نام
 کارشناسی:
• حداقل معدل 17 (میانگین دو نیم سال گذشته)
کارشناسی ارشد:
• حداقل معدل کل 18 (ازترم دوم به بعد)
نکات مهم:
• اولویت سهمیه بورسیه با دانشجویان زیر می باشد:
 بارگذاری مدارک معتبر کار دانشجویی در یکی از واحدهای دانشگاه تهران در دو ترم قبل از ثبت نام بورسیه
 اعلام آمادگی جهت کار دانشجویی
• زمان ثبت نام از 08/08/1400تا تاریخ 20/08/1400
• ثبت نام در سامانه گلستانems.ut.ac.ir (بخش درخواست وام)
• در صورتیکه دانشجویان موفق به ثبت نام در سامانه گلستان نگردیدند نسبت به تکمیل فرم ثبت نام در سامانه معاونت دانشجویی به آدرس student.ut.ac.ir اقدام نمایند.
• زمان ثبت نام ورودی های کارشناسی و کارشناسی ارشد مهر 1400، از طریق سایت اعلام می شود.
لازم به ذكر است اين بورسيه از نوع پرداخت جايزه تحصيلي به دانشجويان برگزيده علمي شاغل به تحصيل در مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه تهران، به مبلغ دو ميليون ريال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصيلي مي‌باشد كه با حمايت خيرين نيك انديش توسط بنياد حاميان دانشگاه تهران اعطا مي‌گردد.

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

• سید علی علوی مقدم
    15/08/1400 19:55

با عرض سلام و وقت بخیر
    برای ورودی های ارشد1400 دانشگاه تهران داشتن چه شرطی برای درخواست بورسیه دانشجویان برتر لازم است؟
    زمان درخواست حدودی هنوز مشخص نیست ؟ چه وقت نتایج نهایی مشخص خواهد شد؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

17/08/1400 16:04

با سلام و احترام
      زمان ثبت نام ورودی های کارشناسی و کارشناسی ارشد 1400 متعاقباً اطلاع رسانی می‌شود.
      باتشکر

• نفیسه خوش نویسان
    16/08/1400 10:46

با سلام و احترام
    برای درخواست بورسیه دوره هفتم برای من در بخش وام دانشجویی در سامانه گلستان گزینه ی بورسیه وجود ندارد .ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید .

• خدادادی
    17/08/1400 14:57

سلام
    برا ورودی های دوران کرونا که شرایط حضور در دانشگاه و کار دانشجویی رو نداشتن اگه بخوان از بورسیه استفاده کنن باید چیکار کنن؟

17/08/1400 15:59

باسلام و احترام
      برای ثبت نام بورسیه برتر میتوانید اعلام کار دانشجویی را انتخاب کنید.
      باتشکر

• آیدا برجسته
    20/08/1400 09:42

سلام
    فقط برای دانشجویان روزانه هست؟
    چون در قسمت دوره آموزشی فقط گزینه روزانه داره.

20/08/1400 11:54

با سلام و احترام
      بورسیه دانشجویان برتر دانشگاه تهران تنها به دانشجویان روزانه با شرایط مندرج در فراخوان تعلق می گیرد.
      با تشکر