فراخوان عضویت در انجمن «خانواده و دانشگاه» برای والدین دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران

فراخوان عضویت در انجمن «خانواده و دانشگاه» با هدف تقویت و تحکیم رابطه بین خانواده و دانشگاه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران و به نقل از دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ انجمن «خانواده و دانشگاه» با هدف تقویت و تحکیم رابطه بین خانواده و دانشگاه، ارتقای مهارت و توانمندی‌ها والدین، آشناسازی والدین دانشجویان با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه و ظرفیت‌های کسب و کار در رشته‌های تحصیلی دانشجویان تاسیس شد که در راستای آن، فراخوان عضویت در این انجمن منتشر شد.

والدین دانشجویان بورسیه دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه apu.ut.ac.ir در این انجمن عضو شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس https://cultural.ut.ac.ir/NewsDetails/144 مراجعه نمایید.