مرحوم محمد بیگ‌زاده خلجانی

تولد: 1302   درگذشت: _

مورد اهدا: وقف یک باب ساختمان در نیاوران

تاریخ وقف: 1375/7/1

مرحوم محمد بیگ‌­زاده خلجانی فرزند محمدابراهیم، در سال 1302 در تبریز دیده به جهان گشود. در نوجوانی پدر خود را از دست می‌دهد، و سپس با خانواده خود به تهران مهاجرت می‌نمايد و جهت گذران زندگی و تكفل اولاد صغیر خانواده، با اراده مصمم و قوی شروع به كار و تلاش می‌نمايد. به لحاظ مرارت و سختی‌هايی كه در طول دوران جوانی متحمل گرديده بود، با خدای خود عهد می‌بندد كه حاصل تلاش و كوشش شصت ساله خود را كه با تحمل رنج و مشقت توأم بوده است، جز در راه صواب و جلب رضای الهی صرف ننمايد. لذا تصميم می‌گيرد كه ماحصل زندگی خود را كه يک باب عمارت بوده است، به صورت وقف در راه صواب و خير جامعه به جريان اندازد و از اين راه توشه‌ای برای آخرت خود فراهم نمايد. اين تصميم را در مهرماه 1375 طبق وصیت‌نامه‌ای دست‌نويس كه بعداً سند شش‌دانگ آن هم اخذ گرديده است، در راستای اهداف آموزشی و پژوهشی به عنوان مكانی جهت ارتقاء علم و دانش، وقف دانشگاه تهران نموده است.

نیت خیر و کمک این خیّر نیک‌اندیش چراغی را در دانشگاه تهران روشن کرد که هم‌اکنون بیش از 1500 نفر از دوست‌داران و اعضای خانواده دانشگاه (اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه) به جمع خیرین و واقفین دانشگاه پیوسته اند.

و این راه ادامه دارد حتی با اهدای 10 هزار تومان

برای حمایت از دانشگاه تهران کیک کنید.