حمایت از خرید دستگاه فلوسايتومتری دانشكده زيست‌شناسي با مشارکت خیرین نیک اندیش

جمعی از خیرین نیک اندیش دانشکده زیست شناسی برای حمایت از خريد دستگاه فلوسايتومتری دانشكده زيست‌شناسی مشارکت کردند.

این خیرین نیک اندیش با اهدای مبلغ 817 میلیون و 500 هزار تومان در خريد دستگاه فلوسايتومتری دانشكده زيست‌شناسی دانشکد‌گان علوم دانشگاه تهران مشارکت کردند. همچنین دستگاه مذکور در تاریخ ۳۰/‏۰۸/‏۱۴۰۰ به آزمايشگاه دانشكده زيست شناسي تحويل داده‌شد.

اسامي خيرين ارجمند نيز به شرح زير مي‌باشد:

بنياد نيكوكاري جميلي به مبلغ 450 میلیون تومان

خانم دكتر الهه الهي (عضو هيأت علمي بازنشسته دانشكدگان علوم) به مبلغ 320 میلیون تومان

آقاي احسان جان‌زمين به مبلغ 37 میلیون و 500 هزار تومان

آقاي مهرداد شهشهاني به مبلغ 5 میلیون تومان

آقاي سيد سامان‌حسين حسيني به مبلغ 5 میلیون تومان

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از این خیرین نیک اندیش که در اعتلای علم و دانش می کوشند، قدردانی می کند. کار نیــــک است که جــاودانــه می‌ماند؛ شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامــیان دانشگاه تهــران به نشانی https://utf.charityapp.ir/pay?pid=2 نسبت به حمایت از آینده‌سازان ایران اسلامی و ارتقای علم و دانش اقدام فرمایید.