پنجشنبه سیزدهم آذر به یاد خیرین جاودان دانشگاه

حاج غلامعلی محمدی در سال ۱۳۰۷ در شهر تهران به دنیا آمد.

پدرش مرحوم جواد محمدی به کار بنّایی و ساخت و ساز اشتغال داشت و تعدادی از بناها و کوچه‌های میدان خراسان یادگاری از این خانواده است.

پدر بزرگش، استاد عباس محمدی، در زمان زندگی خود به‌عنوان کارشناس و محقق آب و خاک شهرت داشت و به‌عنوان یکی از اساتید این علم به‌شمار می‌رفت و در دوران قاجار و زمان صدرات میرزا آقاسی، برای استخراج آب‌های زیر زمینی و توسعه کشاورزی، قنوات زیادی احداث کرد و علاوه بر این‌ها نیز چندین حمام و آب انبار ساخت.

حاج غلامعلی از دوران نوجوانی همراه پدر بنّایی کرد و بعد از فراگیری این حرفه و کسب تجربه، به‌طور مستقل وارد بازار کار شد.

این خیر جاودان و نیک‌اندیش تمایل به انجام اعمال خیرخواهانه و باقیات و صالحات داشت، از این رو با مشورت افراد آگاه نظیر دکتر غلامعلی امیری، وکیل پایه یک دادگستری، ملک پلاک ثبتی به شماره ۴۲۳ واقع در بازار، کوچه تکیه دولت را همراه با ۵۰ باب مغازه وقف ارتقای سطح دانش بشری و اعتلای علمی کشور و کمک به دانشجویان مستعد کرد.

روحش شاد و یادش گرامی