کتابچه بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی منتشر شد

بنیاد حامیان دانشگاه تهران اقدام به انتشار کتاب بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با هدف معرفی و تکریم حمایت‌های خیرین نیک اندیش این دانشکده در سال‌های 1398-1399 و معرفی دانشجویان بورسیه برتر و دانشجویان افتخارآفرین آن کرده است.

بنیادحامیــان دانشــکده کارآفرینــی در راســتای جذب و ساماندهی توانمنديهاي مادي و معنوي خيرین و واقفین و تشويق و ترغيب نیکوکاران، کارآفرینان و نيك انديشان برای تقویت و گسترش زیرســاختهای علمی، آموزشی و فرهنگی دانشــکده کارآفرینی، از اواخــر ســال 1393 تاسیس شد و اولین جلسه شورای عمومی آن در همان تاریخ برگزار شد.

در ابتدای این کتاب اعضای هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی معرفی شده اند.

ادامه کتاب به اسامی خیرین حامی، همیاران حساب اندوخته نیکوکاری، دانشجویان بورسیه و افتخارآفرین، گزارش پروژه ساختمان دانشکده کارآفرینی و هم چنین معرفی خیرین جاودان این دانشکده پرداخته شده است.

برای دریافت این کتابچه به لینک زیر مراجعه شود.

لینک دریافت کتابچه

کار نیــــک است که جــاودانــه می‌ماند؛ شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامــیان دانشگاه تهــران  نسبت به حمایت از آینده‌سازان ایران اسلامی و ارتقای علم و دانش اقدام فرمایید.

حمایت از دانشگاه تهران