کتاب «فرهنگ موضوعی فارسی» اثر برگزیده نخستین دوره «جایزه علی‌اکبر دهخدا» شد

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_45905″ image=”10869″][/cz_image]

مراسم نخستین دوره «جایزه علی‌اکبر دهخدا» روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ در تالار دکتر محمود افشار موسسه دهخدا با حضور دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی، دکتر ژاله آموزگار، دکتر حسن انوری، استاد رسول شایسته، دکتر سعید نجفی اسداللهی، استاد عبدالله انوار، استاد احمد سمیعی‌ گیلانی، دکتر علی‌اشرف صادقی، دکتر عبدالرضا سیف و دکتر محمود بی‌جن‌خان برگزار شد.

کتاب «فرهنگ موضوعی فارسی» تالیف آقای «بهروز صفرزاده» به‌عنوان اثر برگزیده نخستین دوره جایزه علی‌اکبر دهخدا در موضوع فرهنگ‌نویسی اعلام شد. دکتر حسن انوری دبیر علمی جایزه علی‌اکبر دهخدا درباره دلایل انتخاب این اثر گفت: «فرهنگ موضوعی فارسی شامل ۳۵ هزار مدخل، ۱۲۵۰ مقوله موضوعی و ۵۰ هزار مثال کاربردی است. من پس از ۷ ماه بررسی، الحق هیچ غلطی در این کتاب نیافته‌ام.»

هم‌چنین در این مراسم استودیوی دیداری و شنیداری موسسه دهخدا که با حمایت بنیاد علمی-آموزشی قلم‌چی به‌منظور تولید محتوا برای آموزش زبان فارسی، ساخته و تجهیز شده بود افتتاح شد.

جایزه «علی‌اکبر دهخدا» که توسط استاد «محمد‌رضا شفیعی‌کدکنی» پیشنهاد شده بود، با پیگیری بنیاد حامیان موسسه دهخدا راه‌اندازی شد. این جایزه با کمک خیّرین نیک‌اندیش بنیاد حامیان دانشگاه تهران «بنیاد علمی-آموزشی قلم‌چی» و «بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد» به‌منظور ارج نهادن به شخصیت تاثیرگذار علامه علی‌اکبر دهخدا و تکریم آثار ارزشمند مؤلفان خدمت‌گزار زبان فارسی، برای نخستین بار در اردیبهشت سال جاری اهدا شد.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک‌اندیش و نیک‌نهاد، چه کوچک چه بزرگ، بی‌شک دریچه‌ایست بسوی فردایی روشن که جوانان امروز تحت حمایت شما، بخشی از معماران آن فردایند. بذری را که امروز به مهر می‌کارید، فردا به غرور و سرور خواهید دروید.

شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه در وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir/ نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و ارتقای علم و دانش، اقدام فرمایید.