تبریک بنیاد حامیان دانشگاه تهران به مناسبت کسب جایگاه نخست ملی دانشگاه تهران در رتبه بندی 2021وبومتریکس

سامانه رتبه‌بندی «وبومتریکس» (رتبه‌بندی وب دانشگاه‌ها) که در هر سال دو بار رتبه‌بندی دانشگاه‌های سراسر جهان را بر اساس معیارهای خود تعیین و اعلام می‌کند، در جدیدترین رتبه‌بندی ژانویه ۲۰۲۱ خود ۷۱۴ موسسه ایرانی را در میان ۲۰ هزار موسسه حائز رتبه قرار داده است که از این میان دانشگاه تهران با ارتقای رتبه خود از ۴۱۸ به ۳۴۹ در جهان، جایگاه نخست ملی در این رنکینگ را از آن خود کرده است.

«سایبرمتریکس» هر ساله با هدف پشتیبانی از دسترسی آزاد، دسترسی الکترونیکی به انتشارات علمی و دسترسی به دیگر منابع دانشگاهی، دو‌ بار در سال در ماه‌های ژانویه و جولای، نظام جدید وبومتریکس خود را منتشر می‌کند که هدف‌اش از اعلام جایگاه وبگاه‌های موسسات علمی علاوه بر رتبه‌بندی ‌آن‌ها، بهبود انتشارات در وب نیز هست. سه معیار «وبومتریکس» برای ارزیابی وبگاه‌ها، مشاهده‌پذیری، شفافیت و سرآمدی است.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران کسب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه تهران تبریک می گوید و از ایزد منان برای ایشان خواستار رشد و تعالی و توفیق روزافزون است.