15 ام شهریور ماه سالروز درگذشت مرحوم عدل‌پرور

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_15351″ image=”6758″][/cz_image]

در 16 امین سالروز درگذشت مرحوم حاج احمد عدل‌پرور، یاد و خاطره ی ایشان را گرامی می‌داریم.

حاج احمد عدل پرور متولد خرداد 1310 در تهران یکی از خیرین به نام ایرانی بوده اند. ایشان 17 سال از عمرشان را به کارهای خیریه و عام‌المنفعه پرداختند.از میان اقدامات نیک‌اندیشانه ایشان می توان به ساخت مجتمع آموزشی در نورآباد ممسنی و تهران، اورژانس بیمارستان شریعتی و مسجد در دلیجان و ساخت و اهدای سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد.

از کمک های انسان‌دوستانه ی ایشان به دانشگاه تهران می توان کمک مالی به صندوق احسان و مددکاری به مبلغ 100 میلیون کمک غیرنقدی را نام برد.حاج احمد عدل پرور اعتقاد داشت كه وقتي كار خير انجام می‌دهی، فرهنگ آن را اشاعه بده تا ديگران هم ياد بگيرند. تكه‌كلام او اين بود كه ديگران كاشتند و ما خورديم، ما بكاريم تا ديگران بخورند. در جامعه هر كسی هرچند كه استطاعت كمی داشته باشد، می‌تواند در كارهای خير سهيم شود.

حاج احمد عدل پرور پس از عمری زندگی با عزت، در 15 ام شهریور ماه 1384 به لقاالله پیوستند. یاد و نام او گرامی و راهش پررهرو باد.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک‌اندیش درخواست دارد با توجه به این ایام و لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir/ نسبت به حمایت از آینده سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

‎هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود.