برگزاری سی‌ویکمین جلسه هیات‌مدیره بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی

[cz_gallery layout=”cz_grid_carousel” id=”cz_86003″ images=”4524,4525,4526,4527″ custom_size=”medium”]

بیست‌ودومین آیین تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده دانشگاه تهران در روزهای کرونایی به صورت مجازی و با حضور تعداد محدود مهمانان حاضران برگزار شد.

به گزارش بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از روابط عمومی بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی، سی‌ویکمین جلسه هیات‌مدیره بنیاد حامیان این دانشکده در روز یکشنبه مورخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ در محل حیاط دانشکده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

این جلسه با حضور چند نفر از اساتید دانشکده دامپزشکی و فعالان صنعت دارویی برگزار شد.

بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران زیرمجموعه‌ای از بنیاد حامیان دانشگاه تهران است که در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹7 با هدف حمایت از دانشکده، دانشجویان و در نهایت دامپزشکی کشور تاسیس شد.

بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی هر ساله دانشجویان مستعد دوره دکتری عمومی دانشکده را که موفق به کسب معدل الف شده‌اند، بورسیه کرده و آنها را در جهت افزایش توان علمی حمایت می‌نماید. همچنین این بنیاد دانشجویان نیازمندی که برای ادامه تحصیل خود به کمک‌های مادی و معنوی نیاز دارند، شناسایی کرده و آنها را در زمینه‌های مختلف تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک‌اندیش، فارغ از نوع و مقدار آن، بی‌شک دریچه‌ایست بسوی فردایی روشن که جوانان امروز تحت حمایت شما، بخشی از سازندگان آن فردایند. بذری را که امروز به مهر می‌کارید، فردا به غرور و سرور خواهید دروید. شما نیز می‌توانید با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir/ نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و ارتقای علم و دانش، اقدام فرمایید.