آرشیو اخبار

پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور خیرین نیک اندیش، رئیس دانشگاه، هیئت مدیره بنیاد و دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران روز شنبه ۲۵ آبان ماه با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد.

بورسیه,خیرین

با حضور کارکنان همیار، دومین گردهمایی کارکنان همیار بنیاد حامیان دانشگاه تهران ۱۹ آبان ماه سال جاری در ساعت ۱۴ برگزار شد.

خیرین

پنجمين گردهمايي دانشجويان بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران از ساعت ۱۵:۰۰ الي ۱۸:۰۰ روز شنبه ۲۵ آبان ماه سال جاري در محل تالار فردوسي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه با حضور رياست محترم دانشگاه، خيرين، نيك انديشان و دوستداران گرانقدر دانشگاه و همچنين دانشجويان عزيز بورسيه برگزار خواهد شد.

رویدادها

انالله و اناالیه راجعون خبر درگذشت خیر نیک اندیش دانشگاه تهران حاج جلیل تواضع مایه تأسف و تأثر شد. حاج جلیل تواضع (یوسف پور)، خیّر نیک‌اندیش دانشگاه تهران، پس از یک عمر زندگی پرثمر درسن ۸۳ سالگی رخ در نقاب خاک کشید.

خیرین

حاج جلیل تواضع خیر نیک اندیش دانشگاه تهران از پیشکسوتان صنعت آجیل و خشکبار کشور درگذشت.

خیرین

سیدمحمدعلی جمال زاده فرزند سید جمال الدین در سال ۱۲۷۰ در خانواده ای مذهبی در اصفهان به دنیا آمد.

۱۶ آبان ماه سالروز درگذشت خیر جاودان دانشگاه تهران مرحوم رضا فرد قاسمی است

خیرین

بیش از 190 عنوان از ویراست های رباعیات خیام، مطالعات، نگارگری ها، زندگی نامه ها و آثار مکتوب دیگری که بر اساس نسخه چاپی ادوارد فیتزجرالد از رباعیات خیام بوده است، توسط آقای دكتر جولین اف.(پت) مک دونالد و با مساعدت مرکز مطالعات اسلام و خاور میانه واشنگتن دی سی به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا شد.

خیرین

بانک ملت برای سومین سال پیاپی از تعداد ۱۰۰ دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران حمایت کرد.

خیرین,بورسیه

دومین گردهمایی کارکنان همیار بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور کارکنان عضو حساب اندوخته همیاری بنیاد برگزار می شود

رویدادها,خیرین

108 نفر از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران با حضور در غرفه بنیاد حامیان دانشگاه تهران در هفدهمین نمایشگاه مهر به جمع خیرین دانشگاه پیوستند.

خیرین

در دیدار بنیاد حامیان با معاون منابع انسانی پاکشو عنوان شد.

رویدادها